Sikerült fürdés közben elkapnom ezt a fantasztikus nótát. A jellegtelen szövegen kívül egy szó jött át nekem...

 

 

 Ez pedig a Neccsrüllí. Aki jól számolt, annak pontosan 31 jött ki. Igen, 31-szer hangzik el hogy neccsrüllí, ami kurvára idegesítő. Szerencsére a videót nézve ez annyira nem érezhető. Najó..vicc volt. Érezhető, mert a klip is egy idegesítő szar és ugyanúgy nem szól semmiről, mint maga a zene, de akit érdekel, keresse meg a fordítást. Retekszar kategória, ráadásul Julie Griffin énekelte fel...a kis hamis. :D De azért akad itt még egy kis érdekesség:

 

 

 Tudom, szar. De nézzük meg ennek a szarnak a fos változatát, hogy az egysejtű 12 éves magyar tinisunák is dalolászhassák a dizsibe menet:

 

 

 Hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás...nemtudhassuk. Mindenesetre szép kis ötlet oder story nyúlásunk van. Amúgy Hien állami gondozásba került má? Vagy SP örökbefogadta?

 De ha már Gomez kislánynál tartunk, a magyar tinipopgennyek előszeretettel lopnak külhonból, nem csak ötletet, hanem mindenszart. Illetve a stylistok, zeneszerzők (bár ők inkább lenyúlják az egészet).

 

 

Szóval ez spec annyira nem is szar zene. Pop és annyi. De akkor csekkoljunk már le egy igazi real ungarise popgennyt:

 

 

  Na igen. itt már szarabb a zene és szarabb a szöveg, szarabb a látvány, szarabb a koreográfia (gondolok itt a kölök tánckarra, ami eléggé nevetségesre sikeredett), szóval van itt szar bőven. És senki nem beszél róla.  Kuss van.

 Viszont van itt még valami:

VIVA Comet 2010 nyertesei:

SP - legjobb férfi előadó
Barbee - legjobb női előadó
AFC - legjobb együttes
BNF (???) - legjobb új előadó
Hien - Túl szép - legjobb klip
Neoton Família - a magyar könyűzenéért díj.

 Kérdés: Aki nyilvánvalóan lopott zenével nyomul, az hogyagecibe nyer cometet? Úgy, hogy a tinik költik apucianyuci pénzét az ilyen szar cd-kre, meg mennek a szaros koncertre, mert ezek "sztárok", így ebben van a PÉNZ.

Úgyhogy kurvaélet.

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr772264959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolti-a-cool 2010.09.05. 21:36:53

Hát igen... az eredetiség sosem volt díjjazott, mert az új és be vannak tőle fosva hogy kiderül ha anno valami szarul sült el...-.-

No Alibi Fan · http://noalibi.blog.hu 2010.09.28. 18:46:47

Nagyon sok együttes vár felfedezésre, nyilvánvalóan tudnak valamit, ha ők szerepelnek a tvben, csak a szerencsére fogni necces.

jet-son a másfélkegyelmű 2010.09.29. 15:43:23

@No Alibi Fan: Ez nem szerencse..hanem média. Ismerős, rokon (fater/muter a médiában nyomja/nyomta) esetleg összeválogatják őket, stylist megcsinálja, stb. Ez a 99% a maradék 1% pedig az, hogy tehetségesek. Ha tehetséges magyar zenészt, előadót kell mondanom, akkor eszembe nem jut sp, hien, barbi meg faszom. Ha tehetséges magyarokat kell sorolnom, akkor Bolyki Brothers, Punnany Massif, Takács Eszter. Az öregek közül meg Presser az überalles. A felsoroltak közt zeneszerző, szövegíró is van. Őket nem a stylist csinálta meg, nem a producerek meg a menedzserek vitték/viszik előre, hanem az, hogy jó és sokatmondó, MÉLYÉRTELMŰ szövegeket írtak/írnak. Nem elégedtek meg a közhelyes rímekkel és szinkópákkal. Ami meg a magyar médiában és popzenében megy az egy rossz vicc. Gondolok itt a tinimagazinokra, és a zenecsatornákra. Ha olyan zenéket akarsz hallgatni, ami megérint technikailag, esetleg a rímeivel, vagy az elgondolkodtató szövegeivel akkor ajánlom az olyan külföldi előadókat akik letettek valamit a zenei piacon és nem a már befuttatott divatirányzatoknak hódolnak be. Igazi egyéniség nem attól lesz az ember, ha utánoz másokat, hanem ha az árral szemben úszik. Sry ha hosszú lett, de ez most így hirtelen. De tudnám még írni nagyon nagyon hosszan. Béke.

Jake - ass, aki fittyet hány. 2010.09.29. 19:21:53

Egy kissé elfogult vagy váza (Punnany.:) ). De értem mit akarsz mondani és igazad is van, részben. Egyrészt azért nincs igazad, csak hogy beléd kössek, mert már rég volt ilyen, másrészt meg igazad van. Viccet félretéve: Egyik halmaz: Viva, média, stb. Másik halmaz: Zenészek. A két halmaz metszete: lehetséges, ismerünk rá példát de nagyon kicsit tábor. Általában az van, hogy a pop zene: emészthető és nem olyan igényes, sőt néha szar. Amit nem ismer a nagynép, az meg általában jobb, persze vannak kivételek. Aki szereti a jó zenét az el fog jutni egyszer hozzá... Köszi
süti beállítások módosítása