My name is Bon...Gibbon

2010.03.29. 17:59

 

 Hát nem cuki kis dal? Egyem a szívüket Bonbiéknak. Akkoriban azért kezdtek felmászni a csúcsra, de azért a "Sexepilem" c. nóta erősen hozzájárult sikereikhez.

  Kár hogy ez a zene is már létezik. Divine (Harris Glenn Milstead) énekelte fel mégpedig 1985-ben, aki egyébként egy nőnek öltözött férfi, ráadásul együtt szerepelt a "Trouble in mind" c. filmben Kris Kristofferson-nal és Keith Carradine-nal valamint a Kis Hableányból ismert Ursulát is róla mintázták Disney-ék. (de több filmtörténeti jelentősségű alkotásban is szerepelt)

 Még egy apró érdekesség hogy azért több szál fut itt össze kéremszépen. 1995, Mrs Doubtfire. Robin Williams főszereplésével egy remek vígjátékot mutatnak be a mozik, fantasztikus mellékszereplőkkel, mint például Pierce Brosnan, aki a Ian Fleming által megalkotott James Bond-ot alakította 1995-2002-ig négy filmben. Ez eddig semmilyen összefüggést nem tartalmaz, csak ha ideírom, hogy felcsendül benne egy zene, mégpedig "Divine - Walk like a man" c. 1985ös zenéje...hoppá.

 

 

 A Bon Bon védelmére kelve elárulom, hogy hamarosan megjelenik a swing lemezük, ahol eléggé faszán feldolgozzák a saját dalaikat. Ajánlom mindenkinek. Tetszetős.

a semmi az csak úgy van?

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr511878491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása