Limány Zinda shit

2010.06.21. 16:50

 

 Napi kérdés: miért énekel mindenki aki a médiában szerepel? Mert mindenki jó énekes? Nemhiszem. A zene alapból büntet, de énekhanggal együtt elég rendesen odaver. Ahogy a kis sáska táncol rá az meg már maga a hányásosjóétvágyatkivánok. -.-

 A Bravo Otto gálán sikerült ezt a szart elkövetni, mert gondolom a Vivatévének is bevállalhatatlan volt az új szuperprodukció. Felhívnám a figyelmet 0:12-nél Hoffer Józsira az első sorban, ám mire feleszmélünk, a legeldugottabb agysejtünkbe is belenyilal egy hang:  "Titkosz é  rin  tész..." - kurvajól kezdődik. Ahogy Babi néni is mondaná nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar. Rettenetes a zene és a koreográfia is. A szövegről nem is tudom, hogy beszéljek-e, vagy elégedjek meg annyival, hogy undorító egy szardarab az egész. Nagyon jól illik rá egy zenei körökben elfogadott fogalom, ami pedig a "tingli-tangli fos". Ez a rogyasztós bekaki tánc a refrén előtt olyan ómájgád hangulatba juttat, hogy lefejelem a billentyűzetet. 2:27-nél még pucsít a "művésznő" egy orbitálisat, majd jön a horror.

 Jó igényesen oda van készítve két tábla tükör, amin alig röhögtem fél órát. De ez az összetapizom meg ellököm, de megnézem magam benne. Hmmm....ez bizony egy kicsit harmatgyenge alatt van négyszázszor. Aztán megint jön a rázzadgeci tánc, ami igen jól mutat majd Röjtökmuzsalyon a falunapon. Megint egy filmből idéznék: "Szójjá anyádnak. Hánnyatok együtt!" Szerencsére az égés óta kuss van.

Kis Limány Zinda életmű:

Eredményei:
2001 Miss Cyberspace Hungary Gála szépe
2002 Miss Teen Hungary
2002 Miss Teen Bikini World
2002 Miss Bikini World 1st runner up
2002 Miss Alpe-Adria
2002 Miss Alpe-Adria International (Europe)
2003 Model of the world 2nd runner up (Hungary)
2003 Miss Balaton különdíj
2005 Miss Bikini Hungary
2006 Miss Balaton

Szerintünk: A V-tech frontemberének, Kefírnek egykori kedvese aka Kefírné. Foglalkozása: a hángérijen Britney Spears. Szabadidejében előszeretettel erkölcstelenkedik akár több férfimagazinban is egyszerre. Miközben felveszi a munkanélküli segélyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr682098670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nocca 2010.10.11. 18:51:01

0:39 nél ipiapacs csajok a léggömbök mögött!!!!!Ez nem szar hanem már a híg fos kategóriába tartozó zenének nevezett IZÉ mEG KI AZ A ZIMÁNYLINDA ÍGY EGYBE?????
süti beállítások módosítása