Fluor genny...vansoksöröd

2010.07.06. 17:09

 Eleve aki egy jól ismert, jól összerakott Fatboy Slim slágert dolgoz fel, annak a jó kurva anyját. De ha ez még magyar is, akkor legalább 8 év golyózápor. De még Fluornak is híjják a gyerököt e!

 "A fluor fő szerepe a fogak és a csontok állományának kialakításában van, 95%-ban ebben a két szervben található is. A fogszuvasodás - amely sajnos népbetegség - egyik oka éppen az elégtelen fluorbevitel. Ha a lakóhelyünkön szolgáltatott vízben 1 mg/liternél kevesebb fluor van, akkor annak pótlásáról gondoskodni kell."

 Most hogy ez poén, vagy fail, azt nem tudom, mindenesetre egy fasza fogszabályzó elférne a gyerökön. A lényeg, hogy annyi fluorbevitele van a mai fiataloknak, hogy fogszuvasodással nem lesz baj!

 A klipp end dö mjúzik: röviden szar és szar, de azért elemezzük ki. ;) Fatboy Slimék epéthánynak amióta ez felkerült a világhálóra. Hogy ez a shit most plágium or not, hát ez nem fog kiderülni. Kíváncsi vagyok, hogy ez komoly, vagy poén, vagy valami riszpekt Fatboyéknak, de a "the rockafeller skank"-et átírni magyarra, eléggé megagigaszáni hogy kissé trendi májvipes legyek. A szöveg oltári szar, mondanivaló zéró (azon kívül, hogy basszálbe) és még egy kis paraszt áthallás is van, gondolok itt a nekemaggggyá-ra. A vidéki diszkóba megy majd rá a szartaposás és üvölteni fog minden ezerkettes ladából a juhszélen. Amúgy a csaj mit denszül ott a videjóba? Nagyon kész és kissé ergya is. :) "mindenkinek üzenem, hogy húzzon söré!" Én meg üzenem, hogy sááátááááán!!! :) Ez a villózó szarság a klipben nagyon hulladék. Akárki találta ki, annak fekk!

 A klip végén akadtam: mastering: pixa. Bázzeg pixa miééééé?! Mondjuk legalább ez a gyík (Fluor) írta a szöveget. Bevállalja, hogy szar. Ezért jár neki a riszpekt és a két tábla omlós bocicsoki.

 És meg is van a következő album címe: Előzzük meg a fogszuvasodást! És egy kurvanagy index lesz a lemezen hogy teljes legyen a képzavar.

 Ímhol az eredeti, az oridzsí, az egyetlen:

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr12133790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása