Igen. Minden gyökérnek zenélni kell kishazánkban. Nem csak abból van pénz, hogy lopunk egy jó alapot, vagy dallamot, netán egy riffet külföldről. Kérjünk fel vmi bukszát, lehetőleg mutogassa magát úton-útfélen. Épp a Neofm-et hallgattam most kaja közben és Virág Voksán volt a vendég, aki megjegyezte, hogy 5éve divat az, hogy jócsajok dj-znek, ugyanis megcsinálják őket mint a nótenkszt. Rövid időn belül felmerült Nikki Belucci neve, aki topless dj, és ki is akadt Viróg, hogy az ő produkciója messze nem ez. Ő igenis déjé, a jobbik fajtából. Három éve déjézik és aztakurvadeállat módon megy is neki.

 Fel is merült bennem a kérdés: Három év alatt én is híres déjé lehetek? Nem kell hozzá szilikoncsöcs és akkora paplan száj, hogy takarózni lehet vele? Nem kell mutogatnom a picsámat mindenhol? De. Igen nagy a valószínűsége annak, ha ezt a gennyt tolnám amit ő/ők, akkor valószínűleg valami retkes Roburplatón nyomhatnám a denszet a Palócverőcsei falunapokon aggregátorról a részeg bitangoknak. Ennek a csajnak akkora szája van mint 4 hold föld és került annyiba az egész csaj, mint amennyibe a felfuttatása. Szörnyen okádék kinézete lett, de legalább az orvosok jól keresnek és az állófaszú férfiak is megszaporodtak egyes szórakozóhelyeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szívem szerint egy gecinagy egyenlőségjelet tennék a két kép közé, meg a seggemet. Na nem mintha nikibeluccsi olyan frenetikusan nagy tehetség lenne, de azért a szarnál egy fossal jobb. Akárcsak virágvoksán. Nem azért őrülnek meg, mert jó a zene, hanem mert "némá geci! két nagy csöcs!" - felkiáltással él az ünneplő tömeg. Az egész világnak pusztulnia kell.

 A végére meg egy kis oktatóvideó, hogy mégis mi a nagy probléma:

 

 Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a női lét mintapéldányai, de pl az előtte állapot elfogadhatóbb, mint az utána. Ezért lesz követendő példa a plasztik genny. Geronazzo meg a sátán kutyája szerintem!!

Ezt meg csak mert az emberek szeretnek általánosítani és mert kurvanagy: 

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr391878691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolti-a-cool 2010.04.02. 22:48:07

Te jó ég... Monique-on meglepődtem nem kicsit... na nesztek... szépen állunk... :D
süti beállítások módosítása