Éljen az AFC! Nem elég, hogy Antifitnesztomitól a hideg ráz ha csak megpillantom, mert olyan fejszerkezettel van megáldva hogy ihaj. Hozzá képest a delfin aranyos állat, mert ilyen kis apró fogai vannak. De talán térjünk is rá a zenére...

 Először is az AFC-ről: "Az Anti Fitness Club-ot 2002 novemberében alapította Molnár Tamás (gitár-ének), Fekete Balázs (dob), és Anti (gitár). A név választást leginkább az inspirálta, hogy edzotermek és sportpályák helyett ok inkább füstös klubokban, koncerteken és a próbateremben érezték jól magukat. A kezdeti szárnypróbálgatások idején, 2003-ban csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros, Varsányi Miklós, és elso dalaikat, melyek leginkább a punk-rock stílusba voltak besorolhatók, hamarosan bemutatták a nagyközönségnek. Két demójuk és az egyre több koncert felkérés után 2005 végén már a Macskanadrág és a Prosectura társaságában turnézhattak, 2006-ban pedig több mint 60 saját szervezésu bulit csináltak. 2007 tavaszán Anti helyét Szabó Péter vette át a gitárosi poszton, ezzel kialakult az AFC jelenlegi felállása, és így vették fel új, immáron harmadik, a korábbiaknál jóval dallamosabb, kifinomultabb demójukat, amely a MySpace generáció egyik legnépszerubb magyar csapatává tette, és lemezszerzodéshez is juttatta a zenekart. Hamarosan hozzáláttak az új dalok elkészítéséhez, és 2007 novemberében bemutatták elso, a „Még vár ránk ez a Föld!” címu számukhoz forgatott videojukat. A siker elsöpro volt: a VIVA TV slágerlistáján rögtön a 10. helyen debütált a klip, és a közönség azonnal a kegyeibe fogadta a négyest." 

2007-ben volt egy ilyen esemény, hogy Eurovíziós Dalverseny. Minden évben van, aki nem tudja mi az, az megszívta. Ebben az évben Finnország volt a házigazda és volt kifejezetten ügyes hazai indulójuk, mégpedig Hanna Pakarinen.

Akkor hallgassuk is meg az AFC klippjét figyelmesen: 

 És most a finn hölgy, Hanna Pakarinen dala: 

 

 Némi hasonlóságot még a botsáskák is felfedeznek. Az alap az mocskosul ugyanaz, a szöveg még mélyenszántó is lehetne, ha nem baszná ki a szememet ez a rengeteg bevágás, ami ismételten annyira szétrágott klisé, hogy hánynom kell tőle. Tomi feje meg beleég a retinámba. Látjátok emberek, ha saját kútfőből nem megy akkor szedjük össze máshonnan, elvégre nyugatot lehet majmolni ezerrel. -"Külföldön a tizenévesek buzinak öltöznek és 20 kilósak? Vegyük át basszátok meg jóóólesz! Le kell smárolni a haveromat? Nembaaaj bááássszámeg nekem belefér!"- Kötelező sorkatonai szolgálat kell ide rohadjak meg!

 Egyébként a skacok myspace oldalán kép alapján azonosítottam a gyerekeket. Tomi egy szörnyeteg, éhes cigánygyerekeket lehetne vele ijesztgetni és homokosnak öltözik amint van egy kis ideje - Bazsi, a dobos pedig hivatásos traveszti - a másik két kismajom meg annyira jelentéktelen, hogy ki is hagyom. Jó látni ahogy a klippekben tépik a húrokat valami tinglitangli fosra. :) Gyönyörű!

 És mégvalami. Dúdoltam ezt a zenét egy jó darabig. Egyszerűen nem tudtam hova tenni, és motoszkált hátul az agyamban valami. És megvan. Egy ezeréves Edda nóta. Az "Egyedül blues"...

 Tomi top 5 cshajéja: Paris "Homevid" Hilton, Headkick Rihanna, Ashley Fat Simpson, Hayley Williams a Paramore zenekarból (ééérted?! Para-more), valamint Évril Levin. Steiner Kristóf itt sincs. :S

Végére egy komment a videjó megosztóról:

 "Mondok én véleményt... Szar a zene, szar a banda, régen jobbak voltak, utálom a buzikat/emokat, régen nem voltak se buzik se emok..." 

 True...true...

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr211862741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZephMan 2010.03.25. 19:53:18

Egyet értek tisztelt hozzászólónkkal, ám megjegyezném, hogy, ja, onnan is loptak, de ne felejtsük el a német jóféle "testvér zenekar" kapcsolatát sem, ami sokkal felháborítóbb. Csak ugye silányabb, made in magyargarázsalja minőségben.... Na jó, igazából csak a hermafrodita énekest sikerült többé-kevésbé lemismásolni, bár az eredmény nem nő, hanem homár lett. Sajnálom, hogy a magyaroknak ez kell, a olcsó koppincs. Uram bocsá', a Tokio Hotel legalább zeneileg összetetteb. De ez lerágott csont. Megjegyzem, hogy a jaj-de-szar-az-élet-így-tizenhat-évesen emberkék, ha annyira meg akarnak dögleni zabáljanak rozsdás rajzszöget, adok hozzá tejszínt.

m4ncs · http://www.ymedia.hu 2010.03.25. 20:50:06

Ebben az anti fitness szarban az egyetlen jó az volt, amikor megverték az énekes retardáltat a zöldpardonban. Az tetszett. Najó ezen a cikken is most jót szórakoztam, de azért ezt nem az ő számlájukra írom. :)

Zsolti-a-cool 2010.03.28. 19:06:06

És megtaláltad! ügyes vagy :D
süti beállítások módosítása