Szóval igen, megvolt, itt volt jó volt. Felkeltünk, odaértünk, ott voltunk, sajnos hazajöttük. Legszivesebben még ott lennék. Néhe elkap az érzés, hogy dejólenne ott tolni. Nem csak Meth miatt, hanem mert Streetlife, Dj Chulo, Cilvaringz, Ledr P és a magyarok is odatették magukat. De haladjunk is sorban.

 

 Érkezésünkkor már ment a bólogatós zene Kool Kasko segedelmével. Őt követte egy rövid Bankos-Norba szett. Majd az NKS az Oh la la-val és a Pirománia c. számmal. Rögtön utána AKPH Zenebuddhizmus amitől beszartam, akkora volt. Ajánlom a Kottazűr albumot mindenkinek, azért mert jó! És kb eddig volt fasza. Ők tudomásul vették, hogy ez nem AKPHNKSBankosNorba koncert, hanem Meth miatt jöttünk. Letoltak 2-2 számot, megköszönték, hogy megőrültünk, és mondták, hogy jó szórakozást, mert elvilet itt valami Meth koncert lesz. :)

 Aztán jött Dopeman kicsidóp, és a Killakikitt...az est mélypontját meg is hozták. Dope mint valami ótvaros böllér egy szaftos disznóvágás után, kicsidóp erőlködött, mintha bronxból jött volna...a semmitmondó önfényezős fos szövegükről meg nem is beszélek. meth koncert legalja.. :S Az ilyen zenénél az átlag életkor 14év. Akkor még én is imádtam gengszterzolit, mert fasza, hogy káromkodik. Csak idővel az ember rájön, hogy nem erről szól az élet és a rap sem. Ha mondanivaló is kell nem csak fasz meg pina meg nyald a picsám, akkor ajánlom a Punnany-t vagy a Hazai Márkát. Pláne ha nem olyan rímekre gerjedsz, amit bárki összerak. Fasza ríme miatt keressétek az AKPH-t az NKS-t vagy ismételten a Punnanyt. Lehet fényezni ezt a tirpák tirpát, hogy a legtehettségesebb magyar mc...csak ez kurvára nem igaz. Mondanom sem kell hogy kialakult egy házi dopeman killagenny tirpákfasz minikoncert, aminek a végét rohadtul várta a nagy többség.

 Dj Chulo. Soha a kurvaéletben nem hallottam róla. De olyan szettet rakott le, hogy magamalá szartam kétszer. Olyan zenék csendültek fel mint a simon say, a jump arount, a whats my name, lean back...rettenetesen jól nyomja az arc. Ledr P (aki svéd) és Cilvaringz is tolták a hangulatnak rendesen. Cilvaringz "I" című albumát ajánlom mindenkinek.

 Methről annyit, hogy tud partyt csinálni, mondjuk nem is nehéz neki olyan muzsikák mellett, mint a Judgement day, Release yo delf, Bring the pain, a Tical album, a How high ost-je, stbstbstb..és persze a Wu-tang Clan :)...

KötelezőVideóhalom:


A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr971985376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ticallion 2010.05.15. 11:32:34

Hát egen!Valami ilyesmi volt!Nagyjából...de!Vannak még említésre méltó dolgok,csak,hogy tisztán lássunk.:)
Magyar fellépőkről annyit,hogy aki ismer,tudja,hogy nem lehet mindenféle szart rám erőltetni és iszonyat elfogult vagyok,ezért aztán nem is nagyon izgatott,hogy kik lesznek,meg sötöbö.
Viszont az tény,hogy a koncert óta több NKS-t és AKPH-t hallgatok.Dopeman?Lehet utálni..meg öööö utálni!Beszéltem pár emberkével,akik mesélték,hogy a VIP részlegen "szépen" előadta magát.:S
Megkérdezte a rajongóktól,hogy "Ti ez miatt a cigány miatt jöttetek ide!!!???"(gondolva itt Meth-re)...pppff...ez a tipikus esete,a mindenki magából indul ki dolognak.Meggyőződésem,hogy sokan egyetértenek,ha azt mondom,hogy Meth azért többet tett az asztalra,mint ő.Arról nem is beszélve,hogy mit művelt a színpadon.Az artzoskodáson meg a mászkáláson kívül...de az is lehet,hogy én vagyok elmaradva,és nálunk már erről szól a rap!?:O Nem hinném!Mert ami ez után jött...OMFG!Dj Chulo és Mr.Ghostman(aki a turnéról készíti a blog videókat),annyira felspanolták a közönséget,hogy totál megőrülés volt.:)
Ledr P és Cilvaringz?...ezerrel ajánlom annak,aki jó mjúzikot kedveli!:)
Aztán a jók után jöttek a legjobbak.Dj Mathematics,Dj Sueside és kábé karonfogva Streetlife és METHOD MAN!:)
Mondanom sem kell,hogy már a bevonulásnál nyomta a szöveget,és egymás után jöttek a nagy track-ek.A big para meg az volt,hogy még véletlenül se Gabóval nyomja el a Mary J. Blige-os,All I Need című Grammy-díj-as számot.De szerencsénkre ki is maradt!Mármint Gabó!:) Közben pedig alap,/hogy normál ;)/hogy vetkőzés,ásványvíz szét fröcskölés,böfögés a málykba,énekeltetés,vigyorgás,kacsintgatás a csajokra...minden,ami kell.Igazi show volt!!!Ja,és a megvilágosodás:miután elordítoztuk neki a "hepi börzdéj"-t,mosolyogva mondta,hogy köszöni,de igazából március 2.-án van a szülinapja,és nem április 1.-jén.Szándék az megvolt,csak hát elb@sztuk!:)Viszont kaptunk sok sok dícséretet is,hogy milyen ügyesek meg okosak vagyunk h kívülről tudjuk az összes számát!:D
Végül:
Bár én még mindig azt mondom,hiába Meth a févörit,Redman-el még mindig jobb műsort tudnak csinálni(pölö a 2007-es budapesti koncert),ezt bizonyítja az is,hogy csomó közös számuk van és pár közös album is!A How High film-ről pedig szerintem nem kell beszélni.:)
Megígérte,hogy jön még és legközelebb Redman is veletart.
Mi meg azt fogadtuk meg,hogy következő alkalommal VIP jegyet veszünk.:D...és nem Dopeman miatt!:D

Aki nem hiszi,járjon utána!:)

jet-son a másfélkegyelmű 2010.05.15. 12:44:11

@Ticallion: minden szavaddal egyetértek :) és hozzáteszem, hogy a társaság is fantasztikus volt ;) meth és a vip jegy foreva :)
süti beállítások módosítása