SP feat Ja Rule - Take me Back

2010.03.21. 16:44

 

 Reloaded ögélyn! Igen! Ismét! Megint külföldről lopunk! Köszönet Esspé! Frenetikusan jó az angol nyelvű "Take me Back" c. slágered. Kár hogy lopott az alap. Komolyan mondom a Vivatévé kimeríthetetlen forrása blogunknak. Két percre kapcsoltam oda egy reklám alatt és tessék. Máris ismerősen csengett Péder Krisztián vattaúj muzsikája. Hopp Hejj! És nem azért, mert szarrá hallgattam a zsírvacsiúj elpéjét.  Jelen esetben a magyar nyelvű klipet rakom be, ehhez legalább van mozókép. Csak hallgassunk bele 0:17-től, majd keressük ki Ja Rule - New York című számát, amit 2004-ben megjelentetett a R.U.L.E. albumon Jadakis-szel és Fat Joe-val közreműködve mintegy hat éve csak. Mellesleg hatalmas robbanás volt ez a szám. Részemről igencsak szét lett hallgatva anno. Az alap nagyon zúzda, és a közreműködőket sem a buszmegállóból szedték össze. A refrén egy része egy 1990-es Boogie Down Records nóta újragondolása. Ha valakit érdekel, a címe "100 Guns". Úgy tessék hallgatni, hogy 20 éves zene.

 Egyébként a "New York" a 27. helyen zárt a US Hot 100 Chart-on, 14.-ként a US R&B and Hip Hop Chart-on valamint 10. lett a Hot Rap Tracks-en. A klipp producerei pedig Marcello "Cool" Valenzano és Andre "Dre" Cristopher Lyon voltak (akit nem kell összekeverni Dr. Dre-vel).

 És egy üzenet SP-nek, aki a napiszar.com visszatérő celebje: Ne táncolj! Kérlek ne! A "Kép maradsz"-ban elég volt egy életre! Rutinos mozgása egy szinten van egy beton kockáéval. Egyem a kis szívét nekije.

Íme a Ja Rule klipp, ha valaki csemegét is akar: 

 

Valamint az említett Boogie Down Records szám:

 

 Elővettem újra a klippet, mivel megtudtam, hogy magyar változata is van. Ehhez képest az angol nyelvű abszolút vállalható, mert magyarul egy vállalhatatlan SZAR. SPé Olyan vagesz, hogy még a kapucnit is visszabassza a fejére ha egy rendkívül mokány biztonságiőr, vagy tiszt vagy akárki leveszi kis buksijáról. Amúgy ezekről a kihallgatókról sem derül ki, hogy melyik állomány színeit képviselik - a ruhájuk az nem rendszersített az fix - de leginkább egy pláza biztonságiőreire hajaznak. A háttérben egy vietnámi mutogatós páros - mivel nem táncosok az fix. Talán megoldás lett volna ha a koreográfus végtagjait amputálják a helyszínen, ugyanis ez a vonaglás kurvagáz kéremszépen. Olyan szinten buzis, hogy már már azt hiszi az ember hogy eSPének van valami köze Steiner Kristófhoz. A klipp fele táján már eléggé jókat röhögök azon, hogy látom a szemem előtt ahogy beszélgetnek a forgatáson:

 "hú bazzeg ájjdekirálycsávó vagyok ebben a szerkóban. Zsír ez a densz is. Tolom is egy kicsit...váádejó. Majd komoly fejet vágok, hogy észrevegyék milyen gecikurvavagány ez a tánc."

!!!Végre beugrott a kihallgató uraság jelmeze. Tehát Esspé a Yellowstone nemzeti parkban van!!!

Néha a tác - vagy mi - közben beugrik a JabbaWockeez formáció mozgása is. De csak olyan ha valami jót csinálnak. Hiába no. Nem véletlen nyerték meg a Kaliforniai srácok az America's Best Dance Crew  nevezetű versenyt 2008-ban, amit az MTV indított.

 Egyébként ahogy haladok a klippben, annál buzisabbá válik az egész. A végére már ahogy esspé simogatja magát olyan szinten melegszik a klipp, hogy akár 2010 hivatalos buzihimnusza is lehetne.  Ölég! Befejeztem!!!

 

 Ezt meg csak mert eléggé LOL:

Peace!

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr11856973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása