Na ez most mi a gennyes lófasz? Minek kell ezt? Mi ez a retkes szar hulladék? Mivel ezekről a gyíkokról még nincs semmi adat, így arra hagyatkozom, amit találok a neten...

 3 éve alapították ezt a szart valami táborban. Hogy ez most valami szekta lehetett, ahol elhatározták, hogy újabb szarral áldják meg a világot, vagy valami melegtábor...az nem derül ki.

 "Igazából 3 éve egy nagy táborban találtunk egymásra ahol nagyon jóban lettünk és mivel Bence régóta zenélt már, és mivel mind a 3-an rajongtunk a zenéért és a stílusunk is egyezett úgy döntöttünk,hogy neki állunk zenélgetni…Én megtanultam gitározni és (énekelni (nem tökéletes xD), Csipi pedig basszuson tanult meg és minden jött magától. Ja amúgy Bence már régóta dobolt és most már a gitárhoz is konyít :P"

 Elmentek a büdös picsába már srácok! Milyen stílus? Meleg szomorú tizenéves style? És honnan ered a név? Íme:

 "Hát ezt bence találta ki… ez egy ilyen romantikus történet…szóval válaszoljon ő

Bence: Van egy barátnőm akit nagyon szeretek és nem tudom, hogy ismeritek-e az Alibi számot a 30stm-től…Az a közös számunk és volt egy ilyen nagyon meghitt dolog, ami ehhez a számhoz kötődik és valahogy így…"

  Hát baszdmeg háttal nem kezdünk mondatot. Képzelem a meghitt dolgot: "-Drágám! Meleg vagyok!  -Akkor basszál egyedül!"

 "Hát nem nagyon van úgymond „Stílusunk” a Rock alfajait foglaljuk magunkba

…egy kicsit metal, alternative punk ,emo…"

 Hát bazzeg megint hát. Hát hátán hát. A rock alfaja az emo. Éljen. Alternatív emófos pánk. Juhajj!

  "Igazából csak annyit,hogy megpróbálunk majd mindig a zenénkkel akár bátorítani,vagy akár elszomorítani titeket,vagy vigasztalni és mindig mellettetek állni."

 Na akkor ez ríl emógenny lesz! Sírva várom.

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr691872595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolti-a-cool 2010.03.27. 17:43:29

huhh... nos...

ad1: ebben nincs metál. SEMMI

ad2: a banda nevére van egy tippem: Kérdi a csaj az ipsét, miután kiderült hogy meleg: "Azért dugunk?", mire a "pasi": "No Thanks!" XD

jet-son a másfélkegyelmű 2010.03.27. 17:45:32

ez talán egy másik, "posztérett" formáció alakulására lehet egy példa ;)

ZephMan 2010.03.28. 15:00:53

Hát (!!!), megnéztem. A zene semmit mondó, a szöveg illik a magyar popzene átlagához, na de a slideshow... Hajjaj. Ahogy nézegettem a képeket, arra jutottam, hogy Dexterrel be kéne zsugoroztatni őket, aztán a tenger mélyéről, darabokban nem fogják tovább rohasztani a már egyébként is eléggé elbaszott magyar tizenéveseket. Az tartja bennem a lelket, hogy előbb-utóbb ez is kimegy a divatból...

Jake - ass, aki fittyet hány. 2010.03.31. 21:00:28

Találkoztam nemrégiben a No Thanx énekesével Bp-en, vagyis csak láttam. Jet-Son - nak elmondtam, azt hiszem a következőket mondta (ha meg nem, akkor hasonlót): "És nem öntötted betonba a gyereket?" A VIVA Tv-s nyilatkozata, amikor felbomlottak, hogy: "én előadóművész vagyok és tovább szeretnék lépni" épp elég volt ahhoz, hogy megkérdőjelezzem az egész pop - "szakma" mögött rejlő "tudást" vagy "szakértelmet".
Nem mintha sokat hallgattam volna azt, de hála istennek felbomlottak. Valószínűleg máshol "boldogít akárkit".
Erre meglátom, hogy No Alibi egy zenekar. Ne hülyéskedjünk már emberek ! Erre ki kiváncsi? Meg ki alakítja ezeket ki? Én elhiszem hogy pop meg fiatalok meg EMO ("egyik szemem sír, a másik nevet";"szar zenét hallgatunk és ezért sírunk")meg stb., de valahogyan ez ellen fel kell lépnünk, mert a jövő generációja (aki remélem kinövi ezt-bár akkor meg felnöttként tele tetkókkal meg fültágítóval) ez lesz.
Egy szó, mint száz: Ez egy szar !

Anneyela 2010.04.07. 17:21:55

xD
LOL
nagyonlájkolom eztacikket(L)
amugy honnan szedik mindig ezeket a szar bandákat?nemértem...:-S
süti beállítások módosítása