Köszönjük a magyar VIVÁnak ezt az újjabb szart. Megjött a teszkógazdaságos hángérilyen Justin Bieber. Hiányzott mint a meleg fos a zsebbe. Kell ez a retek a fiataloknak, fürödjenek csak a nyálban! Jeeeeeeeeeee!

 

 

 

Hát ez az a szar amivel mérgezik a lelkünket! Hallgassuk ahogy vonyít ez a bájgúnár és énekel olyan dolgokról amikről még csak lövése sincs. "neked adom mindenem" - legót, műanyag rambókést, mindent amit apuék megvettek! Ez a nyálas szopottgombóc fej és a baszott artikulálás. Igazán tökéletes, csak kissé buzis. Szerencsére kapja a savat a gyerek juhtyúkon (ahonnan Fluor Farok és SP gyerök más letiltott nem értem miért).

Namost 0:33nál olyat röhögtem, hogy könnyes lett még a talpam is. "elsodorezazőrültáváágy" Beszarás. Van olyan jó mint Bajusz szövege az Üvegtigrisben: "hakurvaéletbe!"

Egy rakás szar az egész. A koreográfia, a klip mondanivalója zéró csakúgy mint a szövegnek. Miért nem lehet 4 értelmes mondatnál többet beletolni? Túl nehéz? Két mekburger közt azért csak ki lehet szarni pár értelmes gondolatot. A végén pacsi a vietkong maffiával, közös csivavazabálás.

Csak nekem ismerős? 

 

Sokat nem kellett keresgélnem. Pusztulj :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr762667942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása